Aleix Barrera i Cristina Mercader nous coordinadors dels Graus en Pedagogia i Educació Primària

El professor Aleix Barrera ha estat nomenat com a nou coordinador del Grau en Pedagogia de la UAB, prenent el relleu de la professora Patricia Olmos, que ha estat la coordinadora fins ara. Així mateix, la professora Cristina Mercader ha estat nomenada com a nova coordinadora del Grau en Educació Primària de la UAB, prenent el relleu de la professora Emilie Moore, que ha estat la coordinadora fins ara.

Aleix Barrera Corominas és llicenciat en Pedagogia i en Ciències del Treball, Dipomat en Relacions Laborals,  Màster en Direcció de Recursos Humans i Doctor en Qualitat i Processos d’Innovació Educativa (UAB). És professor del Departament de Pedagogia Aplicada de la UAB des de l’any 2012, i membre de l’Equip de Desenvoluapment Organitzatiu des de 2007. Ha estat professor visitant a la University of Bristol. Durant més de 15 anys ha estat Gestor de Projectes de Recerca, des d’on ha col·laborat en més de 60 projectes de recerca educativa d’àmbit nacional i internacional. Entre altres activitats, actualment és membre del Fòrum Europeu d’Administradors de l’Educació a Catalunya, coordinador de la publicació “Fòrum: Revista d’Organització i Gestió Educativa” (Ed. Graó), membre del Consell Social del Col·legi de Pedagogia de Catalunya i participant de la Red de Apoyo a la Gestión Educativa.

Cristina Mercader Juan és doctora en Educació, Màster en Planificació i Gestió de l’Educació, Màster en Recerca en Educació i Diplomada en Magisteri d’Educació Primària. Imparteix docència al Dept. de Pedagogia Aplicada de la UAB a graus, postgraus i màsters en les assignatures de tecnologia educativa. És coordinadora de les assignatures d’Educació Digital i Socioemocional, i de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement. En la recerca, ha participat en diversos projectes competitius finançats a nivell institucional, autonòmic, estatal i internacionals orientats en la millora de les organitzacions educatives, les tecnologies digitals per a l’educació i l’avaluació per a l’aprenentatge, els resultats dels quals ha publicat en diverses revistes d’impacte i en forma de materials docents disponibles en accés obert. A més, a més, té experiència en la coordinació de projectes institucionals i internacionals (Erasmus+). Al llarg de la seva trajectòria, ha estat membre de diverses comissions de treball autonòmiques i institucionals focalitzades en el desplegament de la competència digital docent en els estudis d’educació, així com en la incorporació de la Intel·ligència Artificial a l’Educació Superior.

Tota la informació del Grau en Pedagogia aquí.

Tota la informació del Grau en Educació Primària aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies