Marta Mozo rep el premi a la millor tesi sobre mediació i resolució de conflictes

Marta Mozo, estudiant del programa de doctorat en Educació de la UAB, mediadora i psicopedagoga, ha rebut el premi ADR Justícia 2023 a la millor tesi doctoral relacionada amb la mediació i altres gestions de resolució de conflictes.

La seva tesi doctoral, dirigida per la professora i membre del CRiEDO Carme Armengol, es titula “Els aspectes que influeixen en el rol de l’alumnat mediador de l’ESO a Catalunya”, se centra a descriure el paper dels alumnes mediadors en els centres de secundària de Catalunya.

El premi va ser lliurat per la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, en un acte institucional que va tenir lloc el 17 de gener. El Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat convoca aquests premis per distingir les millors recerques teòriques i les millors experiències pràctiques sobre mediació i altres mètodes de resolució alternativa de conflictes desenvolupades des de les administracions públiques o bé per professionals i empreses privades. Els guardons premien també les millors publicacions i accions de comunicació i difusió en aquest àmbit.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies