Activitats pre-congrés EDO 2012

16-cejfe
Seminaris

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) i l’EDO, han preparat algunes activitats prèvies al Congrés EDO per anar fent boca.

El CEJFE, amb la col·laboració de l’EAPC i l’EDO, ha aprofitat les sinèrgies que crea el Congrés EDO 2012, per a convidar persones rellevants en l’àmbit de la formació, avaluació i gestió del coneixement perquè donin a conèixer les seves millors pràctiques.

El programa que han dissenyat s’estructura al voltant de dues activitats. La primera d’elles, que tindrà lloc la mateix CEJFE el dia 21 de maig, es titula “Tot progressant cap a organitzacions veritablement intel·ligents“ i comptarà amb la presència com a conferenciant de Javier Martínez Aldanondo, que ja va estar present en el I Congrés EDO del 2010. Aldanondo parlarà sobre la gestió del coneixement a les organitzacions i reflexionarà sobre si és possible assolir organitzacions veritablement intel·ligents en la societat actual.

L’altra activitat programada és una taula rodona amb diversos responsables de formació de l’Administració pública, que reflexionaran sobre les millors fórmules de formació i avaluació en el nou context social i econòmic. Per dur a terme aquesta activitat es presentaran experiències provinents de diverses escoles i centres de formació en administració pública, entre els quals hi haurà l’Institut Nacional de l’Administració Pública de l’Argentina (INAP), el Centre de Formació de la Diputació d’Alacant i l’Institut Basc de l’Administració Pública (IVAP).

Per a més informació sobre les Jornades es pot revisar el tríptic adjunt.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies