Simposi del projecte Orienta4Yel a Almeria

Data de la trobada científica: 14/12/2021

Del 14 al 16 de desembre de 2021 se celebra el XVI Congrés Internacional i Interuniversitari d’Organització d’Institucions Educatives (CIOIE 2021) al Campus de la Universidad de Almería

En el marc de Congrés, Joaquín Gairín i Patricia Olmos coordinaran el Simposi titulat “Estratègies per a la inclusió socioeducativa de l’alumnat en risc d’abandonament escolar primerenc”, en què es presentaran els principals resultats aconseguits a partir de el projecte Orienta4YEL. L’estructura del Simposi serà:

  • Introducció: El repte de l’abandonament escolar primerenc en organitzacions educatives inclusives, de Patricia Olmos Roda i Joaquín Gairín Sallán (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB).
  • Aportació 1: Estratègies per fer front a l’abandonament escolar primerenc a les organitzacions educatives, de Joaquín Gairín Sallán i Patricia Olmos Roda (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB).
  • Aportació 2: Combatre l’abandonament dels estudis des de la col·laboració dels centres educatius amb el seu entorn, de José Luís Muñoz Moreno i Anna Díaz-Vicario (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB).
  • Aportació 3: Els centres educatius de secundària i post-secundària com a agents clau en l’aplicació d’estratègies per a la disminució de l’abandonament escolar primerenc (AET), d’Aleix Barrera-Corominas i Òscar Mas-Torelló (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB)
  • Aportació 4: Una mirada a les dinàmiques d’intervenció per a la inclusió de joves en risc d’abandonament escolar precoç: el context portuguès, de Carla Freire, Catarina Mànigues, Sandrina Milhano i Sara Lopes (Institut Politècnic de Leiria – IPLeiria).
  • Aportació 5: Universitat i administració educativa: un espai de col·laboració, creació i transferència de coneixement, de M. José Espí i Carme Sanjuan (Subdirecció d’Innovació i Formació de el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya).

El XVI Congrés Internacional i Interuniversitari d’Organització d’Institucions Educatives (CIOIE 2021) manté la tradició de convocar periòdicament a docents i investigadors universitaris, directius i gestors, responsables de polítiques educatives, assessors d’organitzacions, especialistes i estudiosos d’aspectes relacionats amb l’organització i gestió d’institucions formatives d’educació formal i no formal.

Tota la informació de Congrés aquí.

Comparteix a les xarxes: