Seminari Internacional de Doctorands

Data de la trobada científica: 24/05/2022

El 24 de maig de 2022 el CRiEDO acull la 6a edició del Seminari Internacional de Doctorands vinculats al Grup EDO.

El 24 de maig a la tarda té lloc la 6a edició del Seminari Internacional de Doctorands. Aprofitant la presència dels doctorands a Barcelona per a participar en els tribunals de seguiment del Doctorat, el Grup EDO ha organitzat el seminari, que vol ser un espai de trobada i intercanvi, on els doctorands i directors de tesis vinculades a l’EDO estan convidats.

El seminari, que s’ha celebrat des de l’any 2015 de forma presencial, amb la interrupció dels anys 2020 i 2021, pretén reunir als doctorands per poder fomentar la seva vinculació en l’equip EDO, intercanviar experiències i coneixements, i presentar les accions formatives, d’innovació i cooperació desenvolupades per l’EDO.

La sessió tindrà lloc aquesta tarda a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de l’Educació (UAB). En aquesta s’hi comentaran les línies i projectes actuals d’investigació de l’EDO, es faran tallers d’intercanvi d’experiències sobre estratègies per a la difusió dels resultats de les tesis, es posaran en comú les propostes realitzades per cada taller, i es fomentarà teixir xarxes de suport entre els doctorands del grup que realitzen la seva tesis fora de la UAB.

Per a més informació sobre el programa de Doctorat en Educació de la UAB, fes clic aquí.

Comparteix a les xarxes: