Reunió de coordinació del projecte UrBIOfuture a Sevilla

Data de la trobada científica: 16/10/2019

El 16 d’octubre el projecte UrBIOfuture celebrarà una nova reunió de coordinació a Sevilla.

La sessió se celebrarà a la seu de CTA (Corporació Tecnològica d’Andalusia) on els socis del consorci avaluaran els avenços i les properes activitats d’aquest projecte, sis mesos després de la seva posada en marxa.

A més, CTA organitzarà un taller de co-creació a l’endemà, que comptarà amb la participació dels membres de l’consorci i el grup de treball. En total, 30 experts d’entitats europees vinculades al sector de la bioeconomia proposaran i avaluaran les millors pràctiques per atreure estudiants, aturats i professionals a la bioindústria.

Segons les estimacions més recents de la Comissió Europea (CE), la bioeconomia europea dóna feina a més de 18 milions de persones i genera 2.300 milions d’euros de facturació. Aquest sector està en ple creixement i requereix un elevat nombre d’experts amb un nou perfil que involucra diverses disciplines acadèmiques. No obstant això, un dels reptes per al seu desenvolupament és la bretxa educativa entre els perfils professionals que demana el sector i l’oferta educativa existent.

En UrBIOfuture estem realitzant una anàlisi d’aquesta bretxa educativa per proposar un programa de formació alineat amb les necessitats de la indústria.

Addicionalment, pretenem desenvolupar un seguit d’activitats i esdeveniments orientats a estudiants, aturats i professionals per informar-los sobre la demanda que requerirà el sector en els propers anys.

Comparteix a les xarxes: