Multiplier Event del projecte YOUTH a Barcelona

Data de la trobada científica: 09/06/2017

El dia 9 de juny té lloc a les instal·lacions de la UAB una activitat per a la difusió dels resultats del projecte YOUTH.

El projecte YOUTH, finançat en el marc de la convocatòria Erasmus+ de la Unió Europea, contempla el desenvolupament de continguts per als centres de joventut de la Unió Europea, amb la participació de 4 organitzacions juvenils, una universitat i una autoritat local. Els objectius concrets del projecte són:

  1. Desenvolupar i provar un conjunt d’eines per al treball amb joves (en base als criteris de l’etiqueta de qualitat del Consell Europeu) en els quatre centres juvenils del consorci durant el període de dos anys i mig.
  2. Crear i provar continguts adaptats a les necessitats dels centres, concretament vinculats a planificació de la carrera i la inclusió dels joves en els quatre centres juvenils del consorci, durant el període de dos anys i mig.
  3. Desenvolupar una plataforma per a l’ús dels joves a Timisoara (cobertura d’esdeveniments, capacitacions, intercanvis juvenils, etc.).

L’activitat, planificat per a la segona setmana de juny de 2017, té per objectiu donar a conèixer els resultats aconseguits durant la primera fase del projecte. Durant aquesta fase s’ha realitzat un estudi comprensiu sobre la situació dels centres de joventut a nivell Europeu, incidint en quines són les seves potencialitats, i detectant aquells àmbits de millora que poden ser abordats des del punt de vista formatiu. En aquest sentit, la jornada s’estructurarà en 3 grans moments: en primer lloc una presentació general del projecte a càrrec de membres de la FITT-Romania (entitat que coordina el projecte), en segon lloc la presentació general dels resultats obtinguts en la primera fase, a càrrec de la UAB (coordinadora d’aquesta activitat) i, seguidament, una taula rodona amb presentació d’experiències sobre la situació dels centres de joventuts a diferents països de la Unió Europea (Alemania, Eslovenia, Espanya, Findlàndia i Romania).

Per a més informació sobre el projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: