Multiplier event del projecte QUEST

Data de la trobada científica: 24/05/2023

El 24 de maig tindrà lloc l’esdeveniment multiplicador del projecte QUEST en la Facultat de Ciències de l’Educació a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’esdeveniment multiplicador es desenvoluparà com una activitat formativa per a professorat universitari actual i futur professorat en formació de la Facultat de Ciències de l’Educació. El focus d’aquest esdeveniment van ser les eines digitals per a l’avaluació, un dels temes incipients que preocupa el professorat universitari i sobre el qual han mostrat interès en els últims anys.

La finalitat d’aquest esdeveniment multiplicador és donar a conèixer el projecte QUEST (Quality Essential Skills for Teachers in En línia Learning) i els productes de formació autònoma que s’han desenvolupat en aquest. Per a això, en primer lloc, la professora Georgeta Ion dinamitzarà una sessió de caràcter reflexiu per a explorar els coneixements, experiències i preocupacions prèvies en relació amb l’avaluació i, en concret, l’avaluació amb eines digitals. A partir d’aquests resultats verbalitzats, la professora Laia Alguacil presentarà les 5 càpsules formatives desenvolupades en el marc del projecte, connectant cadascuna d’elles amb les necessitats explicitades en la primera part. Aquestes 5 càpsules formatives, que es poden cursar en la seva globalitat o de manera independent, són:

  1. Desenvolupar la confiança en un mateix per a la comunicació en línia
  2. Gestió d’aules interactives en línia
  3. Gamificació de la classe en línia
  4. Disseny instruccional per a l’aprenentatge en línia
  5. Avaluació i retroalimentació dels estudiants en l’entorn en línia

La formació es dirigeix al professorat d’educació obligatòria, però és aplicable a altres àmbits educatius. És totalment gratuïta i disposa de certificació en completar cada mòdul.

Accedeix a les càpsules formatives del projecte QUEST aquí.

Més informació sobre el projecte QUEST aquí.

Comparteix a les xarxes: