III Trobada RedAGE

Data de la trobada científica: 29/06/2011

Els propers 29 i 30 de juny, i 1 de juliol de 2011, tindrà lloc a la Pontificia Universidad Católica del Perú (Lima) la tercera trobada Iberoamericana de la RedAGE.

RedAGE és un projecte impulsat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat ORT de Montevideo dirigit a la creació d’una xarxa d’institucions que impulsi i promogui la reflexió, la recerca i la innovació en l’àmbit de la planificació i la gestió de l’educació, tant pel que fa als sistemes com de les institucions i centres de formació.

Finançat per l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), busca ser un referent acadèmic en temes relacionats amb la Gestió Educativa, a través de la creació i la consolidació d’una comunitat virtual i presencial que promogui l’intercanvi d’informació, serveis i altres iniciatives d’interès per als participants.

Aquesta trobada representa un nou espai de treball presencial per al debat i la concreció de propostes d’interès comú plantejades pels representants de les dues organitzacions promotores i les organitzacions membres.

Comparteix a les xarxes: