FIET 2022

Data de la trobada científica: 29/06/2022

El 29 de juny de 2022, la Universitat de Lleida acollirà una nova edició del Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET).

El Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia (FIET), organitzat per primer cop en 2014, pretén ser un espai de trobada on figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la educació i la tecnologia reflexionin i facin propostes de manera conjunta sobre el seu paper transformador en un context digital.

Actualment, el FIET està vinculat a un conveni signat per la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat de Vic – UCC, Universitat Oberta de Catalunya, Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili; per tal de desenvolupar els objetius anomenats a partir de l’organització d’unes jornades anuals i un Congrés quinquenal.

En aquesta edició, el tema central del FIET2022 s’articula al voltant de l’enfocament STEAM en l’Educació. Els objectius del FIET2022 són:

  • Compartir la recerca i les experiències innovadores més actuals en Educació i Tecnologia, especialment les relacionades amb els avenços en la formació STEAM.
  • Analitzar, reflexionar i debatre sobre la transformació educativa a través de les tecnologies digitals i de l’educació STEAM.

Més informació a la pàgina web oficial.

Comparteix a les xarxes: