Laia Vila Sellés

Laia Vila Sellés

Investigadora predoctoral

Departament de Pedagogia Aplicada.
Plaça del Coneixement (MRA/126)
Campus de la UAB · 08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallès) · Barcelona

(+34) 935 86 89 16
OD 03 – Good health and well-beingOD 04 – Quality educationOD 05 – Gender equalityOD 10 – Reduced inequalitiesOD 11 – Sustainable cities and communitiesOD 16 – Peace, justice and strong institutions

Graduada en Educació Infantil i Educació Primària per la Universitat Autònoma de Barcelona (2021). Ha realitzat el Màster de Recerca en Educació per la UAB (2022).

Actualment es troba immersa en l’etapa predoctoral en el marc de l’ajut FI SDUR del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. La seva tesi es focalitza a l’estudi de la Inclusió en Educació Superior, concretament a les Universitats de Catalunya.

En l’àmbit laboral, ha treballat com a coordinadora pedagògica a diferents centres escolars i en l’àmbit de lleure. Es troba vinculada al CRiEDO a través d’algun dels seus projectes. També ha treballat com a professora associada i substituta a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Títol de la tesi: Anàlisi del tractament de la inclusió a les Facultats de Ciències de l’Educació de les Universitats Catalanes.

Director de tesi: Patricia Olmos

Comparteix a les xarxes: