Últim mes per a formalitzar la incripció als programes propis

tercer_cicle1516
Formació

Queda un mes per a formalitzar la inscripció als programes propis de la UAB. Consulta l'oferta formativa de tercer cicle de l'EDO i si tens qualsevol dubte, consulta'ns!

Presentem a continuació els diferents programes de màster que desenvolupa actualment l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la Universitat Autònoma de Barcelona en col·laboració amb altres institucions:

MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN ANALISTA D'INTELIGÈNCIA

La societat de la informació i del coneixement demanda a les institucions i a les empreses realitzar una activitat sistemàtica d’obtenció, anàlisis i difusió del coneixement especialitzat per a la presa de decisions, com a resposta als reptes derivats d’un entorn cada vegada més interconnectat i en canvi constant.
Col·laboració amb Universitat de Barcelona, Universidad Carlos III y Universidad Rey Juan Carlos. 
Més informació a: http://www.masteranalistadeinteligencia.com/

MÀSTER EN INTERVENCIÓ I ASSESSORAMENT PSICOPEDAGÒGIC PER A PROFESSIONALS
Aquest programa de màster en psicopedagogia és l’únic a nivell espanyol capaç de dotar als seus alumnes de les eines necessàries per a intervenir des d’una visió institucional davant les problemàtiques psicopedagògiques presents en els nostres centres educatius. 
Col·laboració ISEP i AAP. 
Més informació a: http://goo.gl/mDpe3

POSTGRAU EN DIRECCIÓ DE CENTRES PER A LA INNOVACIÓ

Aquest postgrau està dirigit a adquirir conceptes hi ha desenvolupar capacitats associades a la direcció, gestió i administració d'institucions educatives, tant de l'àmbit de l'educació formal com de l'educació no formal.
Més informació a: http://goo.gl/GvAw4

MÀSTER EN DIRECCIÓ DE CENTRES PER A LA INNOVACIÓ
Aquest màster proporciona les eines necessàries per a permetre impulsar la innovació educativa en el marc de les institucions educatives, des d'un punt de vista global i fomentant un lideratge pedagògic.
Més informació a: http://goo.gl/SZo3b

MÀSTER DE FORMACIÓ EN TAC: GESTIÓ DEL TALENT, APRENENTATGE I INNOVACIÓ A LES ORGANITZACIONS 
Aquest màster proporciona les coneixements i eines relacionades amb la gestió del talent i l'aprenentatge a les organitzacions utilitzant les TIC i els nous mitjans de relació social. A més de presentar coneixements actualitzats sobre l'ús de TIC i TAC, proporciona estratègies i instruments que serveixen per a donar un enfocament aplicat i professionalitzador al programa.
Més informació a: http://goo.gl/Zn7TXw

El grup EDO ofereix també a empreses, centres d’educació formal i no formal, administracions i organitzacions de qualsevol tipologia interessades en els àmbits de recerca propis del grup la possibilitat de dissenyar, planificar i gestionar activitats formatives a mida. Si esteu interessats en aquesta possibilitat escriviu a edo@uab.cat .

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies