Taller de Governabilitat universitària i processos de canvi

udelas-panama
El grup

Els dies 19 i 21 de març se celebra a UDELAS, Panamà, un taller sobre Governabilitat universitària i processos de canvi impartit per Diego Castro.

Els dies 19 i 21 de març se celebra a la universitat UDELAS de Panamà un taller sobre Governabilitat universitària i processos de canvi impartit pel membre de l’EDO-UAB Diego Castro. En aquestes trobades, assistiran els cossos directius de rectorat, deganat i departaments de la institució per a discutir els diferents elements clau sobre el funcionament universitari així com els seus reptes actuals, tals com les tendències de mercat, la gestió de la investigació, el repto de l’autonomia i les relacions docència i investigació en la tasca acadèmica. El taller neix d’una iniciativa del rector de la UDELAS i està organitzat pel vicedeganat d’extensió.

La relació de la universitat UDELAS amb el grup està ja consolidada a través de la col·laboració en formacions tals com aquest taller de Governabilitat universitària, així com la participació conjunta en projectes internacionals como ACCEDES (Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica) o el treball col·laboratiu a partir de la Xarxa de Recolzament a la Gestió Educativa (Red AGE), una associació científica sense ànim de lucre que pretén fomentar la millora de la gestió educativa a Iberoamèrica.


Per a més informació de la universitat UDELAS: http://www.udelas.ac.pa/
Per a més informació sobre la RedAGE: http://www.redage.org/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies