Setmana intensa per EDO -SERVEIS

179_EDO-SERVEIS
Formació

Els primers 15 dies de setembre han estat intensos per EDO -SERVEIS , amb el desenvolupament de sessions presencials en programes de tercer cicle de Xile i Panamà , i col · laboracions a Paraguai .

Els primers dies d'aquest mes estan resultant intensos per EDO -SERVEIS , que ha realitzat sessions presencials dels programes formatius de tercer cicle que té actualment en marxa en diferents territoris d'Amèrica Llatina , i ha participat en un altre programa organitzat per la Universitat d'Alcalá d'Henares .

D'una banda , s'han realitzat les sessions formatives de la 3a promoció del Postgrau en Formació Docent del Professorat Universitari que està actualment realitzant a la Universitat de Tarapacá i l'objectiu és formar en el període de 2 anys a 140 professors d'aquesta universitat en competències per a l'exercici de la professió docent . Els professors Diego Castro i Mònica Feixas han estat els encarregats els responsables de les sessions en aquesta ocasió

D'altra banda , el professor Antoni Navío ha participat en les sessions presencials del Màster en Didàctica de les Ciències que s'està desenvolupant a la Universitat Autònoma de Chiriquí ( UNACHI ) a la República de Panamà . Amb l'objectiu de formar al professorat de la Facultat de Ciències de la UNACHI en competències docents que els permetin millorar la seva actuació docent , aquest programa es realitza en conveni amb la Secretaria Nacional de Ciència i Tecnologia ( SENACYT ) de Panamà , qui finança la realització del mateix.

Finalment, el professor Joaquín Gairín ha participat en el Màster en Planificació i Gestió de la Pràctica Educativa que està actualment desenvolupant la Universitat de Acalá de Henares ( Espanya ) a la Universitat Nacional de Villarrica a Paraguai.

Dos anys després de la seva creació, EDO -SERVEIS s'està consolidant entre els seus serveis una potent oferta formativa en l'àmbit de la didàctica i la gestió universitària . Per a més informació sobre els programes desenvolupats , poden contactar a través de edo@uab.cat , o revisar la web: http://edo.uab.cat/edo-serveis

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies