Reunió de Coordinació del projecte ACCEDES a Paraguay

Asuncion
Projectes

Els dies 5, 6 o 7 de juliol tindrà lloc a Asunción, Paraguay, una reunió de coordinació del projecte ACCEDES que coordinarà la Universidad Nuestra Señora de la Asunción de Paraguay.

La reunió de coordinació de ACCEDES “Accés i èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a llatinoamèrica” (DCI-ALA/2011/232) ha de servir per a concretar indicadors que ajudin a descriure la vulnerabilitat dels col·lectius que són focus d’atenció en el projecte (més informació a http://edo.uab.cat/accedes). Han d’identificar-se indicadors vinculats amb la pobres i l’exclusió (externs) i altres vinculats amb factors interns.

La identificació dels indicadors de pobresa i exclusió a nivell d’Amèrica Llatina regió “cono sur” ha de servir de base per al desenvolupament posterior d’un instrument que permeti identificar aquells col·lectius susceptibles d’estar en el focus d’atenció del projecte, al mateix temps que serà l’eina bàsica per a la seva caracterització i obtenir informació clau per al desenvolupament i disseny d’accions posteriors.

De forma coherent amb el context sobre el que es pretenen delimitar els indicadors (Regió sur), participaran en aquesta reunió els socis de Paraguay, Uruguay, Argentina i Xile juntament amb col·laboradors de Brasil i el suport de Costa Rica, Espanya, Mèxic i Itàlia.

Per a més informació: http://accelera.uab.cat/ACCEDES/encuentro_paraguay/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies