Postgrau en gestió docent universitària

157_Tarapaca
Formació

Sessions presencials del Postgrau en Formació docent del professorat universitari que el Laboratori EDO-SERVEIS de la UAB desenvolupa a la Universitat de Tarapacá, a la ciutat d’Arica, Xile.

Entre el 8 i el 12 d’abril van tenir lloc les terceres sessions presencials del Postgrau en Formació docent del professorat universitari que EDO-SERVEIS desenvolupa a la Universidad de Tarapacá, concretament al campus de Causache, a la ciutat d’Arica (Xile).

En aquesta ocasió, el curs de postgrau, que posteriorment es podrà ampliar amb un màster, ha arribat ja a la tercera edició, la qual cosa suposa haver format ja a més de 100 professionals. Els professors de la UAB que han participat en aquestes sessions han estat Diego Castro i Toni Navío, del Departament de Pedagogia Aplicada, i Rosa Maria Pujol i Neus Sanmartí, del Departament de Didàctica de les Ciències i les Matemàtiques.

Aquesta activitat formativa, que s’ha organitzat de forma conjunta entre l’EDO-SERVEIS i la Universidad de Tarapacá, té per objectiu convertir-se durant 2013 en un programa de Master en Gestió docent Universitària que permeti aprofundir encara més sobre les temàtiques tractades.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies