Estada predoctoral a la Columbia University

155_Miren
Formació

Miren Fernández de Álava, membre del grup EDO-UAB, va iniciar el passat mes de març una estada predoctoral de 3 mesos al Teachers College (Columbia University) de Nova York en el marc del programa “Adult Learning and Leadership” (“Aprenentatge d’adults i lideratge”).

La doctoranda Miren Fernández de Álava està realitzant una estada predoctoral al Teachers College de la Columbia University, en la qual rep formació reglada sobre “Workplace and Organizational Learning” (“Aprenentatge organitzacional i en el lloc de treball” i feedback sobre els resultats de la seva recerca entorn l’aprenentatge informal adquirit en comunitats de pràctica i la seva certificació.

La Dra. Victoria Marsick, professora del Teachers College, codirectora del J.M. Huber Institute i experta, entre altres temes, en aprenentatge informal en el lloc de treball, en aprenentatge organitzacional i/o en gestió del coneixement, és la persona encarregada de tutelar aquesta estada de recerca.

Per a més informació sobre el Teachers College i el J.M. Huber Institute, revisa els següents enllaços: http://www.tc.columbia.edu/ i http://www.jmhuberinstitute.org/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies