Nova convocatòria d’ajuts postdoctorals Beatriu de Pinós

CRiEDO està buscant candidats per als Ajuts Beatriu de Pinós. Aquesta convocatòria, finançada per la Direcció General de recerca (DGR) del Departament de Recerca i Univsersitats (REU), té com a finalitat l’atracció de talent investigador postdoctoral.

Les convocatòries Beatriu de Pinós tenen com a objectiu atorgar ajuts individuals per a la contractació i la incorporació de personal investigador doctor al sistema català de ciència i tecnologia. Els ajuts Beatriu de Pinós formen part de les polítiques de suport al talent investigador del Departament de Recerca i Universitats, que inclouen convocatòries d’ajuts per a totes les etapes de la carrera investigadora, com ara, en l’àmbit predoctoral, la de Doctorats Industrials o la Joan Oró.

Els candidats han de tenir el títol de doctor obtingut entre l’1 de gener del 2016 i el 31 de desembre del 2021 o bé entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2021 en casos concrets (consulta la convocatòria) i han d’acreditar un mínim de dos anys d’experiència postdoctoral a l’estranger. La convocatòria estarà oberta fins al pròxim 5 de març, a les 14.00 h. El procediment de concessió d’aquestes subvencions és el de la concurrència competitiva.

Les persones interessades han de posar-se en contacte a través d’edo@uab.cat, adjuntant carta de motivació i Curriculum vitae actualitzat.

Consulteu la convocatòria completa aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies