Millora escolar a partir de la guIa d’inclusió

108_inclusio
Conferències

María Yolanda Muñoz participa en el Seminari internacional d’educació inclusiva a la Universitat del Bio Bio, seu de Chillán (Chile)

Desenvolupant l’aprenentatge i la participació en les institucions educatives és el nom que pren el seminari internacional de educació inclusiva, convocat per la Universitat de Bío-Bío i coordinat pel docent del departament de Ciències de l’Educació, Carlos Ossa. La trobada es realitzà el dimecres 11 de juliol, a les 8:30, a la sala Andrés Bello del Centre d’Extensió. Entre els expositors s’hi troba el catedràtic Tony Booth de la Universitat de Cambridge, amb la ponència “Desenvolupant l’educació per nosaltres mateixos” a través del suport de la guia d’inclusió educativa.

Al mateix temps, la doctora en Educació per la Universitat d’Alcalà de Madrid, i membre del grup EDO d’aquesta Universitat, Yolanda Muñoz, farà referència a “Un projecte de millora escolar a partir de la guia d’inclusió en el context espanyol: perspectives d’intervenció en el context xilè”. Per part seva, la professora Elizabeth Pérez exposarà la ponència “Avançant cap a una inclusió a Ñuble”.

Més informació a: http://goo.gl/7YeXJ

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies