Matricula’t al Diploma d’Especialització en Competència Digital Docent

Obert el període de matrícula per al Diploma d’Especialització en Competència Digital Docent.

T’agraden les tecnologies digitals? Vols aprendre com aplicar-les per a millorar l’aprenentatge del teu alumnat? Si has respost que sí, aquest és el programa de postgrau que estàs buscant.

Si ets diplomat, graduat o llicenciat vinculat professionalment al camp de l’educació (formal o no formal), i vols millorar les teves competències en l’aplicació de les tecnologies digitals en l’aprenentatge, aquest és el teu programa.

Aquest et donarà les eines per a dissenyar entorns universals d’aprenentatge incorporant les tecnologies digitals, així com els elements d’anàlisis i reflexió per a poder promoure la integració d’aquestes tecnologies tant en l’àmbit organitzatiu com didàctic.

El programa compta amb professorat amb una àmplia trajectòria d’investigació i experiència professional vinculada a les tecnologies digitals, i a la seva finalització obtindràs un títol atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona, una de les millors universitats europees segons els principals rànquings internacionals.

Tota la informació completa aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies