L’ERDISC al Fòrum Europeu de la Integració a Brussel·les

173_ESSOMBA
Conferències

El Coordinador principal del projecte SIRIUS, Miquel Àngel Essomba, va parlar en la sessió plenària del Fòrum Europeu de la Integració el 4 de juny de 2013.

La sessió plenària a la que va participar el Dr. Essomba tractaba el tema de la Percepció dels propis joves immigrants i la seva situació dins la societat actual. Sota la moderació de la sessió de l'Anna Triandafyllidou, de la "European University Institute", van participar també Peter Matjasic, President del "European Youth Forum" i els joves immigrants parlant sobre la seva experiència d'integració: Amir Mehrzad (Suècia), Claude Shukuru Munyamanzi (Dinamarca).

El Fòrum d'Integració Europea - la plataforma de diàleg sobre la integració dels immigrants - es va reunir per novena vegada els darrers 4 i 5 de juny de 2013 a la seu del EESC. El tema principal d'aquesta reunió va ser: "La integració dels joves immigrants en la societat europea".

Aquest tema va ser presentat per Cecilia Malmström, comissària europea d'Afers d'Interior, Xavier Prats Monné, director general adjunt d'Educació i Cultura de la Comissió Europea i un membre del Parlament Europeu, Jean Lambert (Regne Unit / Verds). Els experts del camp de l'educació i el treball van presentar el seu treball, mentre que els joves migrants comparteixen la seva percepció de la seva situació en la societat.

L'objectiu del 9è Fòrum Europeu de la Integració va ser per permetre el diàleg i per alimentar la reflexió política en curs en matèria d'integració dels joves immigrants. El Fòrum es va centrar específicament en la integració en el sistema educatiu, l'accés al mercat de treball i la diversitat en l'espai públic.

Més informació a: http://goo.gl/udd8S

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies