Trobada d’intercanvi acadèmic

172_Encuentro
Activitats

El passat 26 de juny una delegació acadèmica del doctorat en Ciències de l'Educació de la Universitat del Magdalena (Colòmbia) va assistir a una trobada d'intercanvi amb membres de l'EDO i del Departament de Pedagogia Aplicada.

En el marc de les relacions existents entre la Univeristat Autònoma de Barcelona i la Universitat del Magdalena (Colòmbia), el passat 26 de juny un grup de 4 estudiants del Doctorat en Ciències de l'Educació de la Universitat colombiana van assistir a una trobada d'intercanvi acadèmic amb professors professors vinculats a les línies de recerca del Departament de Pedagogia Aplicada.

En concret, van assistir a la reunió Olga Cleosilda Noia Palma, Edgardo Luís Gonzáles Acuña, Miguel José Polo Albarracín i Roman Payares Almarales, tots ells estudiants de l'esmentat programa de doctorat, acompanyats del Dr Jorge Oswaldo Sánchez Buitrago, director del programa, i el Jaume del Camp Sorribas, investigador de la Universitat de Barcelona i coordinador de l'estada dels col · legues colombians a Barcelona. Per part de la UAB van assistir a la reunió el Prof Joaquín Gairín, director de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO), i Óscar Mas, professor vinculat al Col · lectiu d'Investigadors en Formació Ocupacional. També va participar la professora Nûby Molina, professora de la Universitat dels Andes (Veneçuela) que en aquests moments es trobava realitzant una estada post-doctoral vinculada al grup EDO.

A la sessió cada un dels visitants socialitzar l'avanç dels seus projectes de recerca i va rebre una valoració i recomanacions per al seu enfortiment. Els projectes desenvolupats pels doctorands s'inscriuen en la línia de recerca sobre administració i desenvolupament dels sistemes educatius de la Universitat del Magdalena.

L'activitat es va desenvolupar en el marc dels processos de cooperació i treball acadèmic conjunt que s'impulsen les dues universitats en els últims anys.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies