III Jornada Nacional EDO

logoEDOverdeYgris
Activitats

El pròxim dia 22 de maig tindrà lloc a la UAB la III Jornada Nacional EDO sota el lema “La recerca, innovació i transferència en desenvolupament organitzacional”

Des de l’any 2010 el grup EDO organitza anualment unes Jornades Nacionals, en el marc d’altres activitats de caràcter internacional, que tenen per objectiu presentar les diferents accions que desenvolupen els seus subgrups, al mateix temps que serveixen de plataforma per a la difusió del grup i la cerca de sinèrgies entre els seus membres i altres entitats externes.

Per a aquest any 2012, l’EDO ha preparat unes Jornades que giraran entorn la recerca, innovació i la transferència que es produeix en base al Desenvolupament Organitzacional. Per a fer-ho s’han estructurat les sessions de tal manera que els diferents subgrups puguin presentar les activitats que fan en aquesta línia i, al mateix temps, es focalitzarà en aquells projectes que estan desenvolupant actualment i quer per la seva envergadura o temàtica tenen un especial interès per al grup.

Les jornades també seran un espai per a la realització d’una activitat formativa sobre Coaching per a directius que impartirà l’experta Carmen Valls.

Per a més informació sobre les Jornades revisar: http://accelera.uab.cat/congressus/jornada2012/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies