Finalitza l’estada la Prof Guadalupe Palmeros i Avila

174-gpalmeros
El grup

La Dra Guadalupe Palmeros i Avila, professora de la Universitat Juárez Autònoma de Tabasco, Mèxic, culmina la seva estada d'un mes i mig en el grup EDO com a part dels compromisos establerts en el seu projecte d'investigació intern sobre els grups vulnerables així com dins del projecte ACCEDES.

La Dra Palmeros i Avila, ha realitzat entre el 19 de juny al 31 de juliol una estada de recerca a l'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, Espanya.

A més de conèixer i participar en les activitats de recerca generals del grup, la seva activitat va estar centrada en l'elaboració d'un article titulat "L'ATENCIÓ ALS DISCAPACITATS EN LES UNIVERSITATS MEXICANES I ESPANYOLES: ASPECTES SUBSTANTIUS I CONTEXTUALS".

L'objectiu principal d'aquest article és analitzar, sota una mateixa metodologia, el que es fa en cada context, derivant conclusions que facin referència al substantiu comú identificat ja ho contextual, prenent en consideració les polítiques, pràctiques i experiències significatives tant a Mèxic com a Espanya.

Per al desenvolupament d'aquest article es van realitzar principalment sessions de reflexió teòrica sobre el tema amb informació localitzada en llibres i documents proporcionats pel grup EDO, reunions d'intercanvi amb membres del grup així com visites a institucions dedicades a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat visual a Espanya com és el cas de l'ONCE.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies