Estada internacional d’Enis Margarita Consuegra

Enis Margarita Consuegra Solano aprofundeix en la temàtica d’avaluació de la formació i qualitat de l’equitat en educació superior durant la seva estada a CRiEDO.

Realitza una estada curta de recerca, des del novembre del 2023 i fins al febrer del 2024, per aprofundir en la temàtica d’avaluació de la formació (transferència i impacte) i qualitat de l’equitat en educació superior, amb el propòsit d’aportar a la consolidació del “Sistema d’Assegurament i Valoració Integral de l’Aprenentatge (SAVIA)” a la Universitat Simón Bolívar a través de l’intercanvi d’experiències i els desenvolupaments teòrics i investigatius del grup de recerca CriEDO, sota la tutoria del Dr. Diego Castro, actual director del Departament de Pedagogia Aplicada.

Enis Margarita Consuegra Solano, procedent de la Universitat Simón Bolívar de Barranquilla, Colòmbia, on s’exerceix com a directora de Processos Acadèmics i membre del grup de recerca Educació, Ciències Socials i Humanes de la dita institució. Doctora en Educació per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Docència Universitària i Llicenciada en Psicopedagogia. Les línies d’interès professional i de recerca s’han centrat en la gestió curricular, les noves perspectives sobre l’avaluació educativa i la formació inicial i permanent de mestres. Va ser part de la Sala d’Avaluació d’Educació de la Comissió Nacional intersectorial d’Assegurament de la Qualitat de l’Educació -CONACES del Ministeri d’Educació de Colòmbia.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies