Capacity building and 2nd International IRWG Workshop

El projecte BIObec està preparat per oferir els seus resultats a les parts interessades en l’educació en bioeconomia.

Aquest projecte europeu, finançat per l’empresa conjunta de la indústria de base biològica, té com a objectiu desenvolupar un marc holístic per a la implementació de centres d’educació de base biològica (en anglès, Bio-based Education Centres, BBEC) de diversos nivells, centrats a promoure l’educació en bioeconomia per salvar la bretxa entre la indústria de base biològica i el sistema educatiu.

El consorci vol convidar les parts interessades al 2n taller internacional de creació de capacitats i 2n internacional IRWG, que tindrà lloc el 22 de gener de 2024. El taller en línia té dos objectius principals: la transferència de la metodologia BIObec per a la implementació i replicació de BBEC regionals en altres regions o països, així com continguts educatius i actius explotables preparats per ser implementats per la comunitat educativa.

El taller, que es gravarà, s’adreça a les parts interessades a promoure l’educació en bioeconomia a les seves regions. Per tant, serà una activitat d’aprenentatge per oferir recomanacions i pautes accionables que es consolidaran en el conjunt d’eines final de BIObec.

Per participar-hi cal inscriure’s en el següent formulari (fins al 18 de gener de 2024):

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies