Escriptura científica multilingüe

253_Escriptura
Recerca

Dos membres d’EDO col·laboren en un projecte sobre escriptura científica multilingüe.

Joaquín Gairín i Anna Díaz, membres d’EDO, col·laboren en un projecte sobre escriptura científica multilingüe (ensenyament de l’assaig científic a alumnes universitaris) liderat per la Doctora Rosario Arroyo González del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de Granada.

El projecte pretén desenvolupar un Curs online d’Escriptura Científica Multilingüe en espanyol, anglès, alemany, italià i català, amb l’objectiu de que els estudiants universitaris adquireixin estratègies bàsiques d’argumentació científica i aprenguin a expressar-se per escrit en diferents idiomes.

En aquesta primera fase, la col·laboració amb la Universitat de Granada es centra en el desenvolupament i revisió dels materials del curs en català i en l’anàlisi de les implicacions que té la seva aplicació a les universitat catalanes.

El projecte està subvencionat pel Vicerectorat de Planificació, Qualitat i Avaluació Docent de la Universitat de Granada i en el mateix hi participen 4 professors de la UGR, 11 estudiants i 6 col·laboradors externs.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies