El projecte FUESE llença la seva Newsletter

El projecte FUESE fa un pas endavant amb la publicació de la seva primera newsletter, una eina clau per mantenir informats a tots els interessats sobre les seves activitats i avenços.

El projecte “FUESE – Fortalecimiento de la Extensión en el Ecosistema Social de las universidades en Centro América”, és una col·laboració entre 12 institucions centreamericanes i dues europees. El CRiEDO participa com a soci principal i coordina el WP 2 (Col·laboració i Internacionalització). L’equip de treball està format per Aleix Barrera, Diego Castro (Coord. UAB), Joaquín Gairín i Cecilia Inés Suárez. Amb aquest projecte, el CRiEDO consolida el seu lideratge a la regió i les seves relacions amb la UDELAS, que coordina el projecte.

El projecte FUESE té com a objectiu principal enfortir l’impacte de les institucions d’educació superior en l’ecosistema socioeconòmic. Aquest objectiu es vol assolir mitjançant l’avaluació de l’impacte i la transformació de les polítiques i les pràctiques institucionals.

Amb una durada de tres anys (fins al desembre del 2026) i una dotació econòmica de 794.340,00€, la proposta va ser presentada a l’Erasmus-EDU-2023, del Capacity Building in the field of Higher Education. Aquest projecte pretén instal·lar noves capacitats a les institucions d’educació superior de Centreamèrica.

El projecte parteix del concepte de Cultura d’Equitat, que es pot concretar, entre d’altres, a través de les polítiques i pràctiques d’Extensió Universitària. La seva missió s’orienta al desenvolupament de les Capacitats Socioeconòmiques en la promoció cultural, sociocomunitària, de l’ocupabilitat i l’emprenedoria dels Grups Destinataris Objectivament Vulnerables. Això es fa capitalitzant el coneixement, la transferència i la innovació del context universitari amb la col·laboració del sector privat. D’aquesta manera, es pot enfortir l’Impacte Social de les institucions d’educació superior.

Per mantenir-se al dia amb les últimes notícies i actualitzacions del projecte FUESE, podeu subscriure-us a la seva newsletter aquí.

Per a més informació sobre el projecte FUESE, visiteu la seva pàgina web.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies