ECER 2014

241_ECER2014
Activitats

Membres del grup EDO-UAB participen en el Congrés ECER que es celebra a Oporto els dies 1 a 5 de setembre.

Durant els dies 1 a 5 de setembre té lloc a la ciutat de Porto el Congrés ECER 2014, organitzat per la European Educational Research Association i sota el lema “Passat, present i futur de la recerca educativa a Europea”.

Membres i col·laboradors del grup EDO participaran en el Congrés presentant part dels resultats de les recerques que actualment estan desenvolupant. Concretament, les aportacions presentades seran:

- Using Educational Research to Improve Practice: the Teachers and Educational Councillors’ Voices, presentada en el marc de la línia sobre “Continuing Professional Development: Learning for individuals, Leaders and Organisation” per Georgeta Ion.

-Best practices in higher education: improvin Vulnerable Gropus Academic Access and Success, presentada en el mac de la línia sobre “Inclusive Education” per Anna Díaz, Miren Fernández i Aleix Barrera

- Present Associations and leadership in a multiculautral contexts: a comparative study between New York and Granada, presentada en el marco de la línia sobre “Communities, Families and Schooling in Educational Research” por Marina Garcia Carmona

Per a més informació sobre els Congrés, es pot consultar la següent URL: http://www.eera-ecer.de/ecer2014/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies