Aprendre, Ensenyar, Créixer, Acompanyar

242_Gimeno
Activitats

Xavier Gimeno participarà en el "Esdeveniment internacional Educant per a Emprendre" que organitza l'Associació Sentia durant els dies 19 i 20 de setembre a Cartagena. 

Xavier Gimeno, membre de l'EDO-UAB, participarà el proper dia 20 dinamitzant la sessió titulada "Aprendre, Ensenyar, Créixer, Acompanyar", que pretén ser un espai en el qual s'emfatitzarà la importància del fet educatiu com a fenomen complex on intervenen diferents agents i factors i es presentarà un model explicatiu i aplicatiu bàsic que permetrà avançar en una anàlisi del moment contemporani actual i plantejar somnis futurs a assolir.

L'activitat, que s'emmarca dins de l'esdeveniment Internacional • Educant per a Emprendre "es desenvoluparà a la Facultat de Ciències de l'Empresa de la Universitat Politècnica de Cartagena, i la promou l'Associació Sentia.

Sentia està formada per un equip de persones de diversos àmbits socials i professionals, que estan inquiets i actius per començar el moviment que portarà a nens i joves a crear una societat millor, rica en valors, dinàmica, creativa i valenta. Per aconseguir aquest canvi, parteixen de la base que a través de l'educació és imprescindible fomentar la creativitat i l'actitud emprenedora en els petits, adolescents i joves per donar-los les eines que els poden impulsar a transformar els seus somnis i anhels en realitats amb què poder enriquir a la societat, tant en valors com en l'aspecte material.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies