Desenvolupament i Gestió de les Organitzacions per al Canvi

e2_master
Formació

Ja està obert el període d'inscripcions per a la matrícula a l'Especialitat E2 del Màster Oficial en Recerca d'Educació.

S’ha obert l'últim període per a matricular-se a l'especialitat en Desenvolupament i Gestió de les Organitzacions per al Canvi (E2) del Màster Universitari en Recerca d'Educació. Aquest màster és oficial i un cop superat permet sol·licitar l’accés al Doctorat en Educació.

L'especialitat en Desenvolupament i Gestió de les Organitzacions per al Canvi proporciona eines i competències per desenvolupar investigacions aplicades en el context de les organitzacions educatives. Entre altres aspectes, més enllà dels aspectes metodològics, s’aborden tòpics vinculats al canvi, la innovació i el desenvolupament professional i institucional.

El màster l’imparteix un equip de professorat amb una dilatada experiència acadèmica, professional i de recerca contrastada tant internacionalment com nacional. Els mòduls comuns que es cursen a l’especialitat E-2 són: Epistemologia, Fonamentació i Disseny;  Metodologies, Instruments i Estratègies de Recollida i anàlisi de dades, Eines TIC en el Procés de Recerca i, el Treball de Fi de Màster. Els mòduls d'especialitat són: Tendències i Enfocaments de la Recerca en Planificació i Gestió d'Institucions Educatives (impartit per Joaquín Gairín i Diego Castro), Desenvolupament Professional a les Organitzacions (impartit per Miquel Àngel Essomba i David Rodríguez-Gómez) i el mòdul de Recerca, Formació i Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (impartit per Alejandra Bosco, Georgeta Ion, i Òscar Mas), finalment es pot seleccionar un mòdul optatiu de tota l’oferta del Màster Oficial.

Finalment, la vinculació d’aquesta especialitat E-2 al Grup de recerca EDO (http://edo.uab.cat) proporciona la possibilitat de vincular-se a un dels grups de recerca en l’àmbit de la gestió i organització educativa més actius del país i en una de les universitats més prestigioses d’Espanya.

Per obtenir més informació sobre l'especialitat i el màster, consulta aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies