Convenis els darrers mesos

53-Convenios
El grup

L’EDO aconsegueix convenis valorats en més de 400.000€ per a la realització d’activitats formatives en col·laboració amb diferents institucions de Panamà i Xile.

L'Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) del Departament de Pedagogia Aplicada ha aconseguit, en els darrers dos mesos del 2011, 4 contractes d'especial rellevància amb institucions d'àmbit internacional. Els dos primers en colaboració amb la Secretaria Nacional de Ciencia y Tecnología (Senacyt) de Panamá; un d'ells per a la realització del Postgrau en Didàctica de les Ciències, valorat en 136.000 dólars, i el segon per a la realització del Màster en Didàctica de les Ciències, valorat en 194.000 dolars. En ambdós programes, dirigits pel Dr. Joaquín Gairín, hi participa professorat de diferents departaments de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

Els altres dos contractes s'han signat amb el Ministeri d'Educació de Chile i en col·laboració amb la Federación de Instituciones de Educación Particular (FideCAP) de Xile. El primer d'ells per a la realització de la pasantia "Directius com agents de canvi", que va desenvolupar-se en la fase presencial en Espanya ja durant els mesos d'octubre i novembre de 2011, per un import de 96.500€, i el segon d'ells per a la realització del ·"Diplomat en direcció de centres per a la innovació educativa", que es va iniciar les darrers setmanes de 2011 i per un import para la UAB de 71.500 €.

Per a més informació sobre les activitats que desenvolupa l'EDO es pot veure l’apartat de Formació.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies