Constitució del Comitè Organitzador i Científic del VIII Congrés Internacional CIEDO 2025

El 30 d’abril es va constituir el Comitè Organitzador i el Comitè Científic de la nova edició del Congrés Internacional CIEDO.

Els representants de les institucions organitzadores, que inclouen l’EDO (Equip de Desenvolupament Organitzacional), el CEJFE (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada) i l’EAPC (Escola d’Administració Pública de Catalunya), es van reunir per ratificar la voluntat d’organitzar la vuitena edició del congrés. Aquesta reunió va servir per expressar el compromís de les institucions amb la promoció de la recerca i la col·laboració interdisciplinària.

Cada institució va designar els seus representants per formar part dels dos comitès essencials per a l’èxit del congrés:

  • Comitè Organitzador: aquest comitè és responsable de coordinar tots els aspectes logístics i administratius del congrés. Els membres d’aquest comitè treballaran estretament per garantir que l’esdeveniment es desenvolupi sense problemes, des de la selecció de la seu fins a la gestió dels registres dels participants.
  • Comitè Científic: els membres d’aquest comitè revisaran les propostes de ponències, seleccionaran els millors treballs i organitzaran les sessions temàtiques del congrés.

Amb aquesta constitució, es posa en marxa la preparació del VIII Congrés CIEDO 2025. Els participants podran gaudir d’un programa ric en contingut científic, intercanvi d’idees i oportunitats de xarxa. Pròximament, es proporcionarà més informació sobre les dates, els temes i els ponents convidats.

Manteniu-vos atents per a més detalls sobre aquest esdeveniment que promet ser una oportunitat única per a la comunitat acadèmica i professional.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies