Confirmació conferència CIEDO 2012

34_JENNINGS
El grup

Charles Jennings, director de Duntroon Associates, confirma la seva presència al CIEDO 2012 presentant la ponència “L’aprenentatge social i en el lloc de treball des de l’òptica del 70:20:10”

Com ja s’ha enuncia en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments ens complau informar que Charles Jennings, Director de Duntroon Associates, ha confirmat la seva presència a la trobada per a dictar la ponència titulada “L’aprenentatge social i en el lloc de treball des de l’òptica del 70:20:10” , activitat que tindrà lloc el dia 23 a la tarda.

Charles Jennings és especialista en Aprenentatge i Desenvolupament del Capital Humà. Durant 8 anys, fins a finals de 2008, va ser chief Learning Officer en Reuters i Thomson Reuters, on tenia la responsabilitat de desenvolupar l’estratègia global d’aprenentatge i rendiment, així com liderar l’organització de la formació per als 55.000 treballadors de l’empresa.

La seva carrera inclou rols com el de cap del Centre Nacional per al Desenvolupament de l’Aprenentatge Basta en Xarxes al Regne Unit; treballs acadèmics sobre innovació de l’aprenentatge durant 15 anys i professor a Southampton Business School; avaluador del rendiment formatiu i de les iniciatives de e-Commerce de la Comissió Europea. També es troba en grups de direcció i consells assessors nacionals i internacionals per a la formació i l’aprenentatge a tot el món.

Per a més informació sobre el Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre el ponent: http://www.learningreview.com/reviewers/1764-charles-jennings

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies