Confirmació conferència CIEDO 2012

50-JEcheverria
Conferències

Javier Echevarría, professor de la Universidad del País Vasco confirma la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “L’aprenentatge en el marc de la societat en xarxa

Com ja s’ha anunciat en aquesta pàgina, els dies 23 a 25 de maig de 2012 tindrà lloc el II Congrés Internacional EDO 2012 “Gestió del coneixement i desenvolupament organitzatiu: formació i formació corporativa” en el Centre d’Estudis Jurídics i Formació especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

En aquests moments ens complau informar que Javier Echevarría, professor de la Universidad del País Vasco ha confirmat la seva presència al CIEDO 2012 amb la ponència titulada “L’aprenentatge en el marc de la societat en xarxa”. Aquesta activitat tindrà lloc el dia 25 al matí, tal i com es pot observar en el programa oficial del Congrés.

Javier Echeverría Esponda es investigador de la Fundación Vasca de Ciencia (Ikerbasque), adscrit a la Universidad del País Vasco (Departament de Sociologia II) i Catedràtic d’Universitat en excedència de l’Institut de Filosofia del CSIC. Els seus principals camps de recerca són la filosofia d ela ciència i la tecnologia, l’ètica de la Ciència, l’estudi de les relacions entre ciència, tecnologia i societat i les noves tecnologies de la informació i la comunicació.


Per a més informació sobre Congrés: http://edo.uab.cat/congressus
Per a més informació sobre la ponent: www.jakiunde.org 

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies