Conferència post II CIEDO 2012

91-Piscitelli
Conferències

Alejandro Piscitelli, reconegut expert internacional em nous mitjans i aprenentatge, dictarà la conferència “La nova ecologia de l’aprenentatge: les TIC com a caixa d’eines per viure en mons digitals”, el pròxim dia 31 de maig.

El congrés EDO 2012 tractà de manera monogràfica alguns dels temes que conformen ara l’agenda dels responsables de la formació corporativa, com és el cas de l’aprenentatge informal al lloc de treball i la seva incorporació planejada i intencional dins de les propostes de formació. Aquest objectiu de transcendir els formats clàssics, el curs tradicional –el qual tenia sentit quan la informació i les connexions eren escasses–, ens porta obligatòriament a fer una mirada sobre les millors experiències a nivell internacional que podem trobar dins del camp educatiu i de l’aprenentatge en general. Hi haurà un esment especial de les experiències relacionades amb l’ús eficient de les TIC dins d’un context madur i conscient. Aquesta reflexió serà conduïda pel Alejandro Piscitelli, reconegut expert a nivell internacional en nous mitjans i aprenentatge.

Alejandro Gustavo Piscitelli és llicenciat en Filosofia per la Universidad de Buenos Aires i ha obtingut Màsters en Ciències de Sistemes a la Universidad de Louisville (Estats Units) i la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials (FLACSO). És consultor organitzacional a Internet i e-commerce. Es desenvolupa com a Professor Titular del Taller de Processament de Dades, Telemàtica i Informàtica, UBA. A més, és docent de cursos de postgrau a la UBA, a FLACSO, la Universidad de San Andrés, i a altres universitats argentines i llatinoamericanes. Desenvolupa càrrecs directius i de consultor en programes i organitzacions de la seva especialitat. També és coeditor del diari electrònic Interlink Headline News.

Les seves obres més importants són: Meta-cultura. El eclipse de los medios masivos en la era de Internet (2002), · Ciberculturas 2.0. En la era de las máquinas inteligentes (2002), · La generación Nasdaq. Apogeo ¿y derrumbe? de la economía digital (2001) · Post-Televisión. Ecología de los medios en la era de Internet (1998). · (Des)Haciendo Ciencia. Conocimiento, creencias y cultura. Ediciones del Riel, 1997. · Ciberculturas. En la era de las máquinas inteligentes. Editorial Paidós, 1995.


Més informació a: http://goo.gl/Fl4hY

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies