Col·laboració programa CROMA

programacroma
El grup

L’EDO, a través del projecte ACCEDES, col·labora amb el programa CROMA de la UAB.

L’EDO-UAB ha realitzat una donació de 2.100€ al programa CROMA de la UAB, facilitant així el transport escolar dels nens i nenes de diferents municipis de Catalunya fins a la UAB. Aquesta col·laboració s’ha fet en el marc de la campanya que la Fundació Autònoma Solidària, promotora del CROMA, ha endegat a través de la plataforma Goteo.org (http://goo.gl/1uQbqi).

La col·laboració s’ha fet des del projecte ACCEDES: L’accés i l’èxit acadèmic de col·lectius vulnerables en entorns de risc a Llatinoamèrica (http://edo.uab.cat/accedes/). El projecte, amb una clara vinculació amb el Programa CROMA, proposa ajudar a millorar la qualitat i pertinença a l’accés a l’Educació Superior dels grups més vulnerables, reformant i modernitzant les institucions des de la perspectiva de la inclusió, establint una estructura en xarxa entre organismes, institucions i altres actors rellevants en el desenvolupament de l’Educació Superior entre Amèrica Llatina i la Unió Europea.

Actualment està oberta la segona ronda de col·laboracions per al programa CROMA, l’objectiu de la qual és donar a tots els participants (nens, nenes i estudiants universitaris que han col·laborat en el programa) una samarreta que vestiran durant tota la visita, servint especialment per a facilitar la identificació dels infants durant la seva estada a la Universitat.

Per a participar en les donacions: https://goteo.org/project/croma-visita-uab/needs

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies