Cicle de conferències sobre la Funció Directiva

consejo escolar de navarra
Conferències

Joaquín Gairín participa a la segona sessió del cicle de conferències del Consell Escolar de Navarra sobre “La funció directiva als centres escolars públics” el dimarts 10 de març.

Joaquín Gairín participarà a les 5 de la tarda del dimarts 10 de març a la segona sessió del cicle de conferències “La funció directiva als centres escolars públics” organitzada pel Consell Escolar de Navarra en la seva sessió sobre “Competències necessàries per a la direcció escolar”. El director del grup EDO oferirà aquesta tarda una xerrada on concretarà i descriurà quines són les competències que es requereixen per a dirigir un centre escolar.

Aquesta participació està emmarcada en el cicle de Conferències del consell escolar de Navarra que es va iniciar el passat 25 de febrer amb la intervenció d’Inmaculada Egido Gálvez. La professora del Departament de Teoria de l’Educació de la Universitat Complutense de Madrid va repassar els diferents models de direcció escolar que es poden trobar a Europa. Les jornades estan dirigides principalment als membres dels equips directius tot i que estan obertes a qualsevol docent interessat.

L’última sessió, que anirà a càrrec de José Antonio Martínez (Expresident de la Federació d’Associacions de Directors d’Instituts), se celebrarà el proper 29 d’abril a les 17 hores i consistirà en una taula rodona amb propostes per a la millora de la direcció en centres escolars.


Lloc de Celebració dels cicles de conferències: Seu del Consell Escolar de Navarra. Palacio Ezpeleta. Carrer Mayor, 65 (Pamplona). Inscripció gratuïta.

Per a més informació i inscripció: consejo.escolar@navarra.es

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies