Avaluació, canvi i millora

191-cONGRESO_vALENCIA
Conferències

Membres de l'EDO participen activament en l'organització del III Congrés Nacional d'Equips Directius de Centres Educatius , així com en el desenvolupament d'algunes de les sessions centrals .

Els propers dies 14 , 15 i 16 de novembre de 2013 tindrà lloc a València el III Congrés Nacional d'Equips Directius de Centres Educatius sota el lema "Avaluació , canvi i millora ".

La trobada tractarà temes d'interès com la millora dels processos i els resultats educatius , la contribució de l'avaluació a la millora educativa i la innovació en els centres educatius i des dels equips directius . El Congrés està organitzat per la Direcció General del CEFIRE de València a través del Servei de Formació del Professorat de la Generalitat Valenciana i es celebrarà al " Palau de les Arts Reina Sofia" ( Ciutat de les Arts i les Ciències ).

Comptarà amb la participació de diversos membres de l'Equip de Desenvolupament Organitzacional ( EDO ) : el professor Joaquín Gairín dictarà la conferència inaugural sobre " avaluació , canvi i millora " la tarda del dijous 14 de novembre i el professor José Luís Muñoz és membre del Comitè Organitzador del Congrés.

Més info . a: http://mestreacasa.gva.es/web/500006408653/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies