Ajuts Juan de la Cierva 2023 per al CRiEDO

El CRiEDO està buscant candidats per als Ajuts Juan de la Cierva 2023. Aquests ajuts, anunciats pel Pla Estatal d’Investigació Científica, Tècnica i d’Innovació 2021-2023, tenen com a objectiu fomentar la incorporació de doctors per completar la seva formació investigadora postdoctoral en centres d’R+D espanyols.

Els candidats han de tenir el títol de doctor obtingut entre l’1 de gener del 2021 i el 31 de desembre del 2022 per al torn d’accés general i per al torn JDC-INIA-CCAA, i entre l’1 de gener del 2020 i el 31 de desembre del 2022 per al torn d’accés de persones amb discapacitat igual o superior al 33%.

La selecció es fonamenta en un procés de concurrència competitiva sobre la base dels seus mèrits curriculars i en l’historial cientificotècnic de l’equip de recerca en què es volen integrar. El termini de presentació de les sol·licituds de participació serà des del 17 de gener fins al 7 de febrer de 2024 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola). Les sol·licituds de participació seran presentades pels centres d’R+D, de conformitat amb el procediment que descriu aquest article. El termini per emplenar i signar la persona participant del formulari electrònic de sol·licitud serà des del 17 fins al 31 de gener de 2024 a les 14:00 hores (hora peninsular).

Les persones seleccionades han de formalitzar el contracte en els 20 dies hàbils posteriors a la data de publicació de la resolució de concessió. La data prevista de resolució és el novembre de 2024, segons el calendari de l’Agència Espanyola de Recerca.

Aquesta és una gran oportunitat per als doctors que busquen completar la seva formació postdoctoral en les línies de recerca següents vinculades a CRiEDO (UAB):

  • Practica Educativa Informada a l’Evidència.
  • Gestió i millora de les organitzacions.
  • Orientació i Inclusió Educativa.

Les persones interessades han de posar-se en contacte a través de edo@uab.cat, adjuntant carta de motivació i Currículum Vitae actualitzat abans del 20 de gener de 2024.

Consulta la convocatòria.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies