Activitat prèvia al Congrés EDO 2014

218_JornadaEAPC
Activitats

El dia 13 de maig es celebrarà a l’EAPC una sessió de treball sobre el futur de la formació corporativa i de l’aprenentatge a les administracions.

El proper dimarts 13 de maig de 2014 i com a activitat prèvia a l’inici del III Congrés Internacional EDO 2014 que tindrà lloc entre els dies 14 i 16 de maig, el grup EDO coorganitza, juntament amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Centre d’Estudis Jurídics i de Formació Especialitzada, la Sessió de debat sobre el futur de la formació corporativa i de l’aprenentatge a les administracions, on també hi participarà Joaquín Gairín, professor catedràtic de la UAB i director de l’EDO.

La sessió, que tindrà lloc a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya entre les 16h i les 18.30h, té l’objectiu de debatre com el canvi de paradigma en l’aprenentatge a les organitzacions afectarà les unitats de formació de les administracions públiques i quines implicacions tindrà.

La sessió de debat està dirigida a gestors/es de formació a les administracions públiques. Per tal de realitzar les inscripcions, el personal de l’Administració de la Generalitat i d’Universitats hauran de fer-ho a través de les persones responsables de la formació de cada departament o a través de l’ATRI, mentre que el personal de l’Administració ho haurà de fer a través del següent formulari d’inscripció.

Les intervencions programades per aquesta sessió es poden consultar al següent enllaç.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies