ACCEDES: Resum activitats a Perú

22_VideoPeru
Seminaris

Ja està disponible el vídeo que resumeix les principals aportacions desenvolupades en l'esdeveniment del projecte ACCEDES que va tenir lloc a la PUCP a l'octubre de 2013. 

Entre els dies 7 a 9 d’octubre de 2013 va tenir lloc a la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú (Lima, Perú) l'esdeveniment de coordinació i difusió del projecte ACCEDES.

L'esdeveniment va servir per concretar validar les estratègies de Desenvolupament Organitzatiu que havien estat elaborant durant setmanes les diferents institucions que participen en el projecte. La finalitat d'aquestes estratègies és donar resposta a les necessitats que presenten els col · lectius vulnerables en els diferents contextos institucionals i regionals.

 

El desenvolupament de l'esdeveniment va comptar també amb la realització d'un Seminari Internacional en què van participar experts i polítics d'àmbit regional i internacional la finalitat va ser la de discutir sobre els resultats preliminars del projecte i dilucidar propostes d'acció i sinèrgies amb altres projectes i activitats que es troben ja en procés de desenvolupament en el territori. També va ser una via per difondre i visibilitzar el treball desenvolupat en el marc de ACCEDES al llarg de dos anys de treball intens.

En aquests moments presentem el vídeo que resumeix els tres dies d'activitats al Perú. Poden accedir al vídeo a través del següent vincle: http://youtu.be/JvEAnFK0zlI

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies