1r Concurs Kabua 2015

289_Kabua
Activitats

El proper dia 25 d’abril tindrà lloc la Cerimònia de lliurament de premis del 1r Concurs Kabua 2015 “Joves per Canviar el Món".

El Concurs KABUA és una iniciativa del grup de RECERCA ERDISC de la UAB, dirigit pel Dr. Miquel Àngel Essomba i coordinat per Katia Pozos i Josep Guardiola Salinas, amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut, Objectiu Inclusió i la Fundació Club Barcelona.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la Plataforma d'Acció Social KABUA que neix amb la voluntat d'oferir eines als joves per tal que siguin capaços de fer propostes que puguin canviar la seva realitat més immediata. A través de la Plataforma KABUA esperem que els joves no solament puguin expressar les seves opinions sobre els diferents temes d'actualitat o problemàtiques, utilitzant les TIC, sinó que també siguin capaços d'actuar de manera crítica.

Partint d’això, la finalitat principal del concurs és premiar el millor vídeo per a joves amb una proposta, denúncia i/o sensibilització sobre temàtiques socials rellevants a la nostre societat com:
- Com lluitar contra la pobresa.
- Com afavorir els drets dels infants.
- Com eradicar la violència.
- Com disminuir la discriminació dels discapacitats.

 

Desprès d’haver rebut gairebé 70 vídeos de joves de tota Catalunya, amb la participació activa de 500 joves i 39 centres educatius, esplais i associacions, el proper dissabte 25 d’abril a les 11h tindrà lloc el lliurament dels premis a la seu de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, situada al carrer de Calàbria 147 de Barcelona. L’acte comptarà amb la presencia del Director General de Joventut i d’altres personalitats.

 

Per a més informació del concurs: http://kabua.uab.cat/concurs/

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies