100 places gratuïtes C1 + Competència Digital Docent

La Universitat Autònoma de Barcelona ha rebut finançament per a la realització de programes de Formació Digital superior per a Docents, que ens permet oferir per al curs 2023-2024 un total de 100 places gratuïtes nivell C1 i 100 places més per a la realització del C1+Diploma d’Especialització en Competència Digital Docent que des de l’any 2019 estem impartint sota la coordinació del Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu i l’Escola de Postgrau.

La Formació en Competència Digital Docent dona resposta a les necessitats formatives de docents d’educació infantil, primària i secundària en el coneixement, ús i domini de les tecnologies digitals a l’educació. El conjunt de formació oferida s’ubica en el nivell C1 del Marc català publicat el 2022, en línia amb el BOE núm. 116, de 16 de maig de 2022, mitjançant la Resolució de 4 de maig de 2022. 

Són programes totalment subvencionats pels fons Next Generation Catalunya per als docents d’infantil, primària i secundària de qualsevol centre, públic o privat de Catalunya. Al finalitzar el programa, els docents rebrien un certificat C1 d’aprofitament i els que realitzin l’itinerari de Diploma d’Especialització podran sol·licitar a més el títol acreditatiu d’aquest. La inscripció es pot fer a través dels següents formularis:

Si estas interessat/da en aquesta formació, pots contactar amb nosaltres a través d’edo@uab.cat o trucant al telèfon (+34) 935 81 16 19.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies