XV Reunió General Retinde

Data de la trobada científica: 21/04/2023

El 21 d’abril se celebrarà la XV reunió general Retinde a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València.

 A la trobada assistiran representants de diverses associacions científiques i xarxes d’investigació amb l’objectiu de tractar diversos temes d’interès en l’àmbit de la recerca educativa. Entre els punts més destacats, serà l’aprovació d’un document de posició sobre la investigació educativa a Espanya, que serà difós per les associacions i entitats associades, així com pel context acadèmic i social. També es revisarà l’execució del Pla de difusió de RETINDE, que ja ha superat el 25% dels objectius previstos, i s’informarà sobre els avanços de l’estudi que s’està realitzant sobre el finançament de la recerca educativa al país. A més a més, s’aprofitarà l’oportunitat per debatre sobre el procés d’acreditació de l’activitat investigadora i les últimes notícies relacionades amb el comportament poc ètic d’alguns investigadors que, tot i no pertànyer al camp educatiu, tenen doble adscripció institucional i reben diners per publicar els seus articles.

La RETINDE és una xarxa formada per associacions, societats científiques i xarxes de grups de recerca que treballen en el camp de la recerca educativa. Entre els seus objectius, destaca la millora de la investigació educativa i el seu impacte en la societat, així com la promoció de la col·laboració entre associacions i altres xarxes nacionals i internacionals.

Més informació sobre el RETINDE disponible aquí.

Comparteix a les xarxes: