VII Trobada RedAGE

Data de la trobada científica: 07/07/2015

Els dies 7, 8 i 9 de juliol tindrà lloc a Panamà la VII Trobada de la RedAGE, que contempla la realització d’una sessió oberta a la comunitat educativa.

La RedAGE celebrarà el proper mes de juliol el seu VII Trobada, organitzat per la Universidad Especializada de les Américas, amb la col·laboració de l’Equip de Desenvolupament Organitzacional de la UAB i la participació de socis de més d’onze països diferents.

Aquesta trobada s’ha planificat amb un doble objectiu: d’una banda, treballar amb la comunitat educativa del país amfitrió a partir d’una sessió oberta en la qual participaran ponents locals i de diferents països per oferir la seva visió sobre el tema a treballar; de l’altre, desenvolupar l’assemblea general i definir les línies d’actuació de la xarxa durant el proper any.

Pel que fa a la sessió oberta, sota el lema “Desafiaments en l’atenció a la primera infància” es treballarà a través de taules rodones, en què s’espera una elevada participació dels assistents, les següents temàtiques: (1) la gestió i supervisió dels centres d’atenció a la primera infància; (2) l’educació formal i no formal en la primera infància; (3) educació inclusiva i infància; (4) el paper de la família i la comunitat; i (5) prevenció i salut en centres de primera infància. Les taules estaran dinamitzades per membres de la RedAGE i ponents que desenvolupen la seva activitat habitual vinculada amb la primera infància a nivell de Panamà.

A la segona part, corresponent a l’assemblea general de la xarxa, servirà per a prendre decisions que han de guiar els propers nou mesos de treball de les comissions de la xarxa, valorar i aprovar, si és el cas, les altes de nous membres, elecció de els nous càrrecs del Comitè Executiu, aprovació del balanç econòmic 2014, informació sobre la gestió diària de la RedAGE i un espai per establir acords i compromisos de les institucions participants en el curt i mig termini.

Per a més informació sobre RedAGE aquí.

Comparteix a les xarxes: