VI Jornada Internacional EDO

Data de la trobada científica: 15/05/2015

El dia 15 de maig de 2015 se celebra a la UAB la VI Jornada EDO “Repensant les organitzacions educatives”.

Des de l’any 2010 se celebren anualment les Jornades Internacionals EDO per tal de presentar les accions desenvolupades pels diversos subgrups i que serveixin de plataforma per difondre l’activitat del grup i establir sinèrgies entre els seus membres i entitats externes.

Enguany, la Jornada es celebra el dia 15 de maig a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB, entre les 9.30h i les 19.30h, sota el títol “Repensant les organitzacions educatives”. A la jornada hi assistiran membres i col·laboradors del Grup EDO provinents de la UAB, UAH, UGR, UdL, UIC, IUACJ, PUCV, així com experts d’altres grups col·laboradors de l’EDO.

El programa de la Jornada preveu una presentació del moment actual dels diferents subgrups de l’EDO (actuacions, identificació d’estratègies i valoració del seu funcionament), presentacions d’estudis rellevants en realització, l’activitat formativa “Repensant l’espai a les organitzacions” a càrrec de Marta Soler, professora de l’àrea de Sociologia de la Universitat de Barcelona. També es preveu un espai per a reflexionar sobre les línies de treball futures de l’EDO.

Per a més informació aquí.

Comparteix a les xarxes: