Última reunió de coordinació del projecte QUEST a Barcelona

Data de la trobada científica: 25/01/2023

Els dies 25 i 26 de gener tindrà lloc la darrera reunió de coordinació del projecte QUEST a la UAB.

Aquesta trobada té per objectiu presentar tots els resultats obtinguts durant el desenvolupament del projecte, així com també emetre una valoració final del projecte i planificar les últimes accions a desenvolupar abans de la data de finalització del mateix. El projecte “QUEST – Quality Essential Skills for Teachers in Online Learning” (Ref.: 2020-1-RO01-KA226-SCH-095357) ha estat dissenyat com una resposta a les necessitats de formació i aprenentatge digital dels professors i reflecteix l’interès i l’enfocament estratègic cap a la innovació, el desenvolupament de continguts d’aprenentatge d’alta qualitat dels socis del consorci. El projecte va néixer per a donar resposta als reptes en educación que ha plantejat la crisis generada per la COVID-19 i els impactes a llarg termini comporten en la formació dels futurs i actuals professionals de l’educació i la formació. D’aquesta manera, la formació ha sigut l’element clau del projecte QUEST, coordinat per la Fundatia Romanian Angel Appeal – Apelul Ingerului Roman (Romania), dins del programa Erasmus+, i ha permès assolir els tres objectius principals:

  • O1: Desenvolupament de forma acadèmica i col·laborativa de 5 mòduls d’e-learning que aborden les competències essencials per a un aprenentatge en línia de qualitat (presència en línia, interacció i diàleg, gamificació, disseny instruccional, retroalimentació i avaluació).
  • O2: Creació d’una xarxa europea de formadors de professors per a l’aprenentatge en línia composta per 18 professors que participen en un avançat compost per 10 dies de formació, cicles de retroalimentació amb els usuaris finals (estudiants i professors a nivell local) i realització de webinars temàtics.
  • O3: Augmentar les competències de més de 2.450 docents perquè puguin impartir docència en línia de qualitat, abordant l’atracció, la interactivitat i el progrés acadèmic dels estudiants.

Tota la informació del projecte aquí.

Comparteix a les xarxes: