Reunió de coordinació del projecte QUEST a Bucarest

Data de la trobada científica: 16/03/2022

Els dies 16 i de 17 de març té lloc una reunió de coordinació del projecte QUEST a Bucarest.

Aquesta primera reunió, en la qual participen Cristina Mercader i Laia Alguacil, té com objectiu fer el seguiment de totes les activitats fetes fins ara, així com per programar les següents i la metodologia per a monitoritzar l’execució de les mateixes.

El projecte “QUEST – Quality Essential Skills for Teachers in Online Learning”, finançat en el marc del programa Erasmus + (Ref.: 2020-1-RO01-KA226-SCH-095357) pretén donar resposta a les necessitats de formació i aprenentatge digital dels professors d’educació pre-universitaria, i reflecteix l’interès i l’enfocament estratègic cap a la innovació i el desenvolupament de continguts d’aprenentatge d’alta qualitat dels socis del consorci. El projecte va nàixer a partir dels reptes en educació que ha plantejat la crisis generada per la COVID-19 i els impactes a llarg termini comporten en la formació dels futurs i actuals professionals de l’educació i la formació. En aquest sentit, el projecte s’ha proposat desenvolupar al larg de 24 mesos activitats per aconseguir els següents objectius:

  • O1: Desenvolupament de forma acadèmica i col·laborativa de 5 mòduls d’e-learning que aborden les competències essencials per a un aprenentatge en línia de qualitat (presència en línia, interacció i diàleg, gamificació, disseny instruccional, retroalimentació i avaluació).
  • O2: Creació d’una xarxa europea de formadors de professors per a l’aprenentatge en línia composta per 18 professors que participen en un avançat compost per 10 dies de formació, cicles de retroalimentació amb els usuaris finals (estudiants i professors a nivell local) i realització de webinars temàtics.
  • O3: Augmentar les competències de més de 2.450 docents perquè puguin impartir docència en línia de qualitat, abordant l’atracció, la interactivitat i el progrés acadèmic dels estudiants.

Aquest projecte té un pressupost total de 235.449,00 € és coordinat per la Fundatia Romanian Angel Appeal – Apelul Ingerului Roman (Romania), i en el marc de la UAB n’és responsable Georgeta Ion, amb la participació de Cristina Mercader i Laia Alguacil.

Comparteix a les xarxes: