Reunió de coordinació del projecte Invent a Zúric

Data de la trobada científica: 05/05/2022

Del 5 al 7 de maig té lloc una reunió presencial de seguiment del projecte Invent Culture amb de tots els socis a Zúric.

Pilar López participa en representació de la UAB en aquesta reunió, on López exposa els avenços de les activitats desenvolupades desde la UAB, concretament amb el anàlisis de diversos casos pràctics de polìtiques culturals d’èxit a Catalunya i Espanya.

La reunió serveix per a fer una revisió de totes les activitats desenvolupades fins al moment, així com prendre decisions en relació a les accions que cal emprendre en els propers mesos. Entre elles destaca l’experiment amb smartphones i Data Scraping sobre esdeveniments culturals amb un impacte a nivell europeu.

El projecte INVENT, finançat amb fons europeus, analitza la possible influència que exerceixen sobre els ciutadans europeus la globalització, la integració europea, les onades migratòries, la revolució digital i l’augment de les desigualtats socials. El projecte té com a objectiu crear noves metodologies per a la comprensió de la valor de la cultura en les societats europees. En aquest sentit, investiga les les premisses socials i culturals per a la implementació exitosa de la Nova Agenda Europea per a la Cultura. També identifica com la cultura dóna suport a la identitat, la tolerància, la pertinença i la cohesió social.

Per a més informació sobre el projecte clica aquí.

Comparteix a les xarxes: